Fatih Terim’in Galatasaray’da görev yaptığı her dönemde antrenör ekibinde yer alan Hasan Şaş ve Ümit Davala, gelecek sezon sarı kırmızılı ekipten artık ayrılacaklar mı ?
Fatih Terim’in koronavirüsü yendikten sonra futbolcularıyla telekonferans sistemi ile gerçekleştirdiği toplantıya davet edilmeyen Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın bu sebeple Terim ile aralarının açıldığı haberleri medyaya yansıdı.

Şaş ile Davala’nın bu konuya çok bozulduklarını aktarılırken, sonra ki toplantılara da katılamakdıkları aktarıldı.
ELMANDER-RİERA İDDİASI
Öte yandan Galatasaray’ın eski futbolcuları Elmander ile Riera’nın bu iki ismin yerine antrenör ekibine katılacağı iddia ediliyor.
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Riera, “Koronavirüs krizine Türkiye’de yakalandım. Fatih Terim’in yardımcılarından biri olmak için İstanbul’daydım ve görüşmeler yapıyordum. Ancak öyle kaldı, şu anda futbol ikinci planda, yaz aylarında tekrar aynı planlar olacak mı, göreceğiz. Türkiye’den sonra Rusya’ya döndüm.” demişti.